Menu
En person ble stukket med en skarp gjenstand på Tveita i Oslo. Gjerningspersonen løp fra stedet. Foto: Javad Parsa / NTB

Person alvorlig skadd av skarp gjenstand i Oslo

En gutt i tenårene ble tirsdag stukket med en skarp gjenstand på Tveita i Oslo. Politiet leter etter gjerningspersonen, som løp fra stedet.

Av NTB | 13.09.2022 11:10:41

Kriminalitet og rettsvesen: Politiets innsatsleder Kristoffer Bang sier til NTB at de rykket ut etter melding tirsdag morgen om et slagsmål mellom flere personer på baksiden av Tveita senter.

Politi og ambulanse var ved senteret 9.45 der en person var skadd av en skarp gjenstand.

– Betegnes som alvorlig av helsevesenet på stedet, sier Bang.

Vedkommende var våken og bevisst, skrev politiet på Twitter. Han er ifølge Bang stukket i nedre del av kroppen og ble kjørt til Ullevål sykehus. Gjerningspersonen løp fra stedet.

Det jobbes nå med å få oversikt over situasjonen. Politiet tror ikke volden var tilfeldig, og sier det dreier seg om gutter i slutten av tenårene.

– Vi prøver å bringe klarhet i hva som var utgangspunktet for slåsskampen, sier Bang.

Han ønsker ikke kommentere hva slags skarp gjenstand som er brukt i hendelsen eller om det er tatt beslag i gjenstander.

Operasjonsleder Sven Christian Lie opplyser tidligere at politiet har patruljer i området som ser etter gjerningspersonen.

– Vi jobber aktivt på stedet med å innhente videoovervåking, snakke med vitner og eventuelt andre spor, sier Lie.

(©NTB)

Flere nyheter: