Menu
Pepe Reina dukket opp på det spanske TV-programmet «Idol Kids». Foto: Rui Vieira/AP Photo/NTB.

Pepe Reina overrasket seerne på «Idol Kids»

Den tidligere Liverpool-keeperen Pepe Reina dukket plutselig opp på det spanske TV-programmet «Idol Kids» for å støtte datteren sin Grecia.

Av NTB | 28.07.2022 15:20:55

Sport: Det ble en spennende kveld for Reina da han for første gang fulgte datteren sin på scenen i beste sendetid under «Idol Kids» i Spania.

– Det er stoltheten til en far. Jeg er rørt. Vi vil støtte deg med hva du ønsker i livet ditt, og hvis du bestemmer deg for å dedikere deg til dette, så vil vi støtte deg alt vi kan. Jeg vil at søkelysene skal være bare på henne, sa Reina som ventet utenfor auditionen for å ikke påvirke dommerne.

14-åringen fremførte «One Kiss» av Dua Lipa og Calvin Harris og tok dommerne med storm, skriver spanske AS.

– Drømmen min er å bli sanger, og takket være faren min vet jeg at drømmer går i oppfyllelse,» forklarte Grecia til juryen uten å avsløre farens identitet.

– Ikke i mine villeste fantasier hadde jeg forestilt meg å være med på «Idol Kids.» Jeg håper at nervene tar overhånd og at jeg lever i øyeblikket. Jeg er veldig spent, fortsatte hun.

Grecia fikk de tre grønne knappene fra Ángeles Muñoz, Dioni Martín og Ana Mena som sender henne videre til neste fase av konkurransen.

(©NTB)