Menu
Amahl Pellegrino og Victor Boniface kom begge to på scoringslisten i seieren over Jerv på Aspmyra. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Pellegrino våknet opp til at kjæresten fødte på badet – fulgte opp med hattrick mot Jerv

Amahl Pellegrino ble far til sitt andre barn i morgentimene lørdag og fulgte opp med å score hattrick i Bodø/Glimts 5-0-seier over Jerv i Eliteserien.

Av NTB | 23.07.2022 18:31:00

Sport: Jerv hadde ikke vunnet borte på seks forsøk i Eliteserien denne sesongen før møtet med regjerende mester Bodø/Glimt. På Aspmyra var det derfor ingen optimal motstander som møtte Grimstad-laget.

Vertene var ubeseirede på hjemmebane med tre seiere og fire uavgjort og fortsatte rekken lørdag. Victor Boniface åpnet målshowet etter 13 minutter med sin fjerde scoring i ligaen i år.

Deretter fulgte Pellegrino opp med to fulltreffere før pause, i tillegg til en annullert scoring. Glimt-kaptein Ulrik Saltnes noterte seg også for en nettkjenning.

Etter hvilen tok det ikke lang tid før Pellegrino fullførte hat tricket da han prikket inn en retur fra Øvretveit.

– Hun var veldig klar på at jeg måtte dra på jobb, score mål for de to og det gjorde jeg, fortsatte han.

Med 5-0-seieren over Jerv fikk Bodø/Glimt en god opplevelse før returoppgjøret mot Linfield i Champions League-kvalifiseringen.

– Vi ser godt hva som funker og hva som ikke funker. Da har vi sikkert noen gode bilder å se på inn mot neste kamp. Det blir en vanskelig og spennende kamp for oss så dette var god trening, sa Saltnes.

Nordirene leder 1-0 før møtet på Aspmyra neste uke.

– Det er tøft. De kjører over oss fra start til slutt og har full kontroll, sa Jerv-stopper Erik Tobias Sandberg.

– Vi klarte ikke å tette rommene og være intensive nok i forsvarsspillet. De fikk mange brudd på oss og da er de bare mange hakk bedre enn oss, fortsatte han.

I neste kamp venter Vålerenga hjemme på Levermyr for Jerv.

– Det har vært en kaos dag. Helt fra jeg sto opp og fruen tok imot barn nummer to på badet i dag. Det var ikke den beste oppladningen til kamp, gliste Pellegrino.

For Jerv blir det nok en tøff smell på bortebane som nå står med seks tap og en uavgjort på bortebane denne sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: