Menu
Marcus Pedersen scoret igjen i Tyrkia. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Pedersen med mål og målgivende i Tyrkia

Marcus Pedersen (30) noterte seg for en scoring og en assist da hans Ankaraspor spilte 2-2 mot Altay i tyrkisk 1. divisjon torsdag.

Av NTB | 15.04.2021 17:34:12

Sport: Pedersen var nest sist da Ankaraspor tok ledelsen etter ni minutter. Altay utlignet etter 25 minutter, og etter pause var Pedersen på plass igjen. Denne gangen var han sist på ballen, men 2-1-ledelsen ble utlignet ti minutter før slutt.

Ankaraspor sliter i bunnen av tabellen i Tyrkias nest øverste serie med åtte poeng bak trygg plass når fire kamper gjenstår.

– Mulighetene for å bli i ligaen er til stede, og vi gjorde en god kamp i dag òg. Surt at vi slipper inn altfor mange mål på slutten av kampene, skriver Pedersen i en SMS til NTB.

Pedersen, som forrige sesong spilte i sin moderklubb HamKam, har scoret fem mål siden overgangen til Tyrkia. Han ble klar for klubben i slutten av januar, og den første scoringen kom allerede i debuten.

– Det har gått bra så langt. Deilig å fortsette å score på hjemmebane, skriver han.

Ankaraspor er Pedersens fjerde klubb i utlandet. Han har tidligere forsøkt lykken i Vitesse (Nederland), OB (Danmark) og Barnsley (England).

Neste kamp for Pedersen og co. er til mandag mot Ümraniyespor.

(©NTB)

Flere nyheter: