Menu
Marianne Skarpnord er kaptein for ett av lagene i Team Series-finalen på europatouren golf, men både hun og laget ligger et stykke ned på listene etter første dag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Paulsen best av de norske første dag i Team Series-finalen

Maiken Bing Paulsen var klart best av de norske første dag av Team Series-finalen på europatouren golf for kvinner i Saudi-Arabia, med en 68-runde.

Av NTB | 10.11.2021 18:38:10

Sport: Det plasserer henne på delt 8.-plass individuelt i turneringen der det også spilles på sammensatte lag. Hun er tre slag bak lederne Olivia Cowan og Georgia Hall.

Karoline Lund og Marianne Skarpnord er på delt 48.-plass etter å ha gått første runde på 72 slag (par), mens Madelene Stavnar er på delt 95.-plass etter en 76-runde.

Stavnar er likevel best plassert av de norske i lagsammenheng. Hun spiller på laget til tyske Cowan, som også omfatter Nobuhle Dlamini (70) og en amatørspiller. Team Olivia Cowan er på delt 6.-plass tre slag bak ledende Team Georgia Hall.

Paulsen er på laget til slovenske Pia Babnik. De er på delt 10.-plass med blant andre laget der Marianne Skarpnord er kaptein. Lund er på laget til svenske Maja Stark, på delt 19.-plass av de 36 lagene.

(©NTB)