reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Paulo Dybala er omsider friskmeldt over halvannen måned etter at han ble smittet av koronaviruset. Foto: Fabio Ferrari, LaPress via AP / NTB scanpix

Paulo Dybala omsider virusfri

Juventus-spilleren Paulo Dybala er omsider kvitt koronaviruset. Over halvannen måte etter at han ble smittet er hans prøver nå negative.

Av NTB | 06.05.2020 19:33:07

Sport: 21. mars meldte Dybala at han hadde testet positivt på viruset. Argentineren var den tredje Juventus-spilleren som ble smittet. Han var i hjemmeisolasjon sammen med kjæresten Oriana, som også var smittet.

Mens hun ble frisk og testet negativt, fortsatte Dybalas prøver å gi utslag på viruset. Gang på gang testet han positivt, men nå har han levert to negative tester og er friskmeldt.

– Ansiktet mitt sier alt. Endelig er jeg frisk av covid-19, skrev Dybala på Instagram med et bilde gjengitt av Gazzetto dello Sport der han smiler fra øre til øre.

– Endelig kan jeg bekrefte at jeg er frisk. Takk til alle som har støttet meg, og mine tanker til dere som fortsatt lider av dette, tvitret han.

Juventus og de fleste andre Serie A-klubbene gjenopptar individuell trening på klubbenes anlegg denne uken, i håp om at full fotballtrening kan være i gang igjen 18. mai.

Juventus-spillerne Daniele Rugani og Blaise Matuidi var også smittet, men begge ble friskmeldt i midten av april.

(©NTB)

Flere nyheter: