Menu
Tennisprofilen Patrick McEnroe har testet positivt på koronaviruset. Foto: John Minchillo, AP / NTB scanpix

Patrick McEnroe koronasmittet

Patrick McEnroe, tidligere tennisproff og Davis Cup-kaptein for USA, sier i en video på sosiale medier at han har testet positivt på koronaviruset.

Av NTB | 31.03.2020 21:02:14

Sport: – Jeg lot meg teste etter å ha fått milde symptomer for halvannen uke siden. Testen var positiv, men de gode nyhetene er at jeg føler meg helt bra nå. Symptomene er borte, og jeg føler meg 100 prosent frisk, sier han i videoen på Twitter.

Han sier at hele familien har vært i hjemmekarantene i to uker.

Patrick er yngre bror av John McEnroe, som vant åtte Grand Slam-titler og var en av sportens største stjerner på 1980-tallet. Patrick var doublespesialist. Han vant en turnering i single og 16 i double, blant dem Roland-Garros i 1989.

Han etterfulgte broren som Davis Cup-kaptein og hadde den jobben i nesten et tiår. Han førte USA til seier i lagturneringen i 2007.

Brødrene er nå ekspertkommentatorer for TV.

(©NTB)

Flere nyheter: