Menu
Foto: Pixabay/privat

Pastor går hardt ut mot «Storapride»

Lærer og pastor Jens Thoresen går hardt ut mot Stord sitt første pride-arrangementet i ett innlegg på Facebook. - Gud sørger over «Storapride» , skriver Thoresen

Av admin | 11.09.2018 07:26:11

Stord: Lærer og pastor Jens Thoresen går hardt ut mot det første pride-arrangementet som blir avhold på Stord førstkommende lørdag, skriver Stord24.

Thoresen starter innlegget med at å skriver at mange vil mislike innlegget og at noen vil bli sinte: – Eg kvir meg til å skriva dette innlegget. Mange vil mislika det, og nokre bli sinte. Det får våga seg.

Thoresen skriver videre at “Gud sørger over storapride”

15.september skal det vera Pride-parade på Stord, og Gud sørgjer. Ikkje fordi han er fornærma, men fordi han elskar oss, og fordi han veit at det einaste som kan gjera oss lukkelege er at me følgjer han og er lydige mot hans bod. Men no hyttar me knyttnevane våre mot han, og bed han om ikkje å blanda seg inn i liva våre. Me trur at vår seksualitet er vår eigen. Men ingenting er vårt. Alt er hans. Tenk om Gud skulle ta oss på alvor og overlata oss til oss sjølve?

Thoresen understreker overfor Stord24 at han skriver innlegget som pastor. Han mener det er uproblematisk å skille mellom rollene som lærer og pastor.

Hele innlegget kan du lese her:

Facebook

Flere nyheter: