reklame
Menu
FOTO: Park Inn by Radisson Haugesund Airport

Park Inn får nye drivere

Park Inn by Radisson Haugesund Airport, som åpnet opp igjen i august, skifter driver til CIC Hospitality. Partene ble enige om overtakelse allerede 1. september.

Av Egil M Solberg | 28.08.2020 14:11:38

Næringsliv: Koh Eiendom og Knut O Henderson uttaler at han er meget tilfreds med å få CIC Hospitality som langsiktig leietager.

Henderson vil ha styreplass i driftsselskapet. Han ønsker nå å benytte all sin energi på realisering av Touring Park Terrasse som er i god utvikling.

– Vi er svært fornøyde med å ta over driften av hotellet og ser et potensiale for vekst og et positivt samarbeid for både driver og eier, sier Matthias B. Tanski CEO for CIC Hospitality som skal drive hotellet.

Selskapet eier/drifter i dag ni hoteller i Norge der Sure Hotel by Best Western Haugesund er det nærmeste.

Det er et framtidig stort potensiale for driften da det forventes betydelig økt aktivitet i nærområdet og Park Inn er i særstilling som det eneste hotellet i kommunen.

Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotel består av 117 komfortable rom og suiter i nærheten av Haugesund Lufthavn, Haugaland Næringspark og attraksjonene i Haugesund by.

CBRE har vært rådgiver i prosessen som ledet til at CIC Hospitality ble valgt som operatør for hotellet.

– Det har vært et morsomt oppdrag der vi har fått kreative innspill fra flere aktører. Til slutt var det CIC Hospitality som viste best forståelse for det unike hotellmarkedet på Haugalandet og ga oss et tilbud som sikrer et godt samarbeid mellom gårdeier og operatør på kort og lang sikt, sier Igor Perkovic i CBRE.

Flere nyheter: