Menu
Thea Louise Stjernesund og resten av det norske laget må vente på å kjøre lagkonkurransen. Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB

Parallellslalåmen i OL utsettes grunnet vindtrøbbel

OL-arrangørene har bestemt at lagkonkurransen i alpint utsettes som følge av sterk vind i bakken. Konkurransen skal etter planen starte 04.00.

Av NTB | 19.02.2022 21:51:57

Sport: Det opplyser FIS i en pressemelding. Neste avgjørelse skal tas klokken 03.30 norsk tid, med planlagt start klokken 04.00.

Fredag bestemte FIS at rennet skulle flyttes fra klokken 04.00 til klokken 03.00 grunnet at det var varslet om sterk vind senere på dagen. Nå er det klart at det var såpass sterk vind allerede klokken 03.00 at rennet ikke kan gå som oppsatt.

Timon Haugan, Fabian Wilkens Solheim, Rasmus Windingstad, Maria Tviberg, Thea Stjernesund og Mina Fürst Holtmann er tatt ut på det norske laget. I hver runde deltar to menn og to kvinner. Laget som seirer i flest dueller vinner. Norge har OL-bronse å forsvare og er regjerende verdensmester.

Norge møter Polen i åttedelsfinalen. Det er bare 15 påmeldte lag, så topprangerte Østerrike får walkover til kvartfinale.

(©NTB)

Flere nyheter: