Menu
Morfar Kåre Høsflot, Johannes Høsflot Klæbo og pappa og manager Håkon Klæbo på Skeikampen i Gausdal før avreise til VM. Mesterskapet endte med at Klæbo ble disket fra femmilsgullet. Foto: Geir Olsen / NTB

Pappa Klæbo: Johannes føler seg rett og slett dømt helt bort av FIS

Pappa Håkon Klæbo er skuffet etter at sønnen ble fratatt VM-tittelen på femmila av juryen i Oberstdorf. – Dette er bare trist, sier han.

Av NTB | 07.03.2021 20:38:28

Sport: Klæbo tok selv bladet fra munnen og skrev søndag kveld i et Instagram-innlegg at alt føles mørkt etter at juryen diskvalifiserte ham fra femmilsgullet.

– Jeg har snakket med Johannes i kveld, og han er veldig skuffet over beslutningen som FIS har valgt å ta. Han føler seg rett og slett dømt helt bort av FIS. Jeg har full forståelse for den følelsen som Johannes sitter med nå. Dette fortjente han ikke, sier pappa Håkon Klæbo til NTB.

– Morfar Kåre og jeg vet hvor mye arbeid som er lagt ned før denne femmila, og dette skulle være hans store løp. Det ble det virkelig. Han er en vinner, men FIS ville det annerledes. Dette er bare trist, sier Klæbos far.

(©NTB)

Flere nyheter: