Menu
Wilfried Zaha scoret på straffespark og ga Crystal Palace 1-0-seier over Brighton i Premier League. Foto: Matt Dunham / AP / NTB

Palace stoppet Brighton

Brighton øynet tabelltopp i Premier League, men spilte tafatt borte mot Crystal Palace og var heldig som berget 1-1 helt på tampen.

Av NTB | 27.09.2021 23:07:46

Sport: Dermed blir Graham Potters mannskap liggende på 6.-plassen i den jevne tetstriden, ett poeng bak serieleder Liverpool, etter seks kamper.

Mandag slet Brighton med å skape farligheter i det hele tatt, og de kom under takket være en straffescoring av Wilfried Zaha på overtid i første omgang.

Palace ble tildelt straffen da Leandro Trossard dundret inn i Conor Gallagher i eget felt. Zaha var trygg fra elleve meter og scoret sitt åttende mål mot Brighton i karrieren.

Potter la om fra fem til fire i backrekka etter pause, men Brighton-laget løftet seg ikke nevneverdig. I stedet fikk Jordan Ayew en gyllen mulighet til å doble Palace-ledelsen kvarteret før slutt. Skuddet hans gikk i nettveggen.

I det kampen så ut til å ebbe ut til 1-0, kom plutselig målet for Brighton. Neal Maupay stakk på en lang ball fire minutter på overtid og vippet ballen over Palace-keeper Vicente Guaita. Det var det siste som skjedde i kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: