reklame for Sheiken Bowling
Menu
Astrid Øyre Slind var tilbake hos Ski Classic-løperne og tok 2.-plassen i Bad Gastein søndag. Foto: Heiko Junge / NTB

Øyre Slind toer i Ski Classics-åpningen – svenske Ida Dahl vant i Østerrike

Astrid Øyre Slind ble spurtet ned av svenske Ida Dahl under åpningen av Ski Classics i østerrikske Bad Gastein søndag.

Av NTB | 11.12.2022 11:26:56

Sport: Det ble gått 33 kilometer i tett snøvær i en rundløype på 6,6 kilometer. Ida Dahl og Astrid Øyre Slind rykket ifra opp en bakke ut på den fjerde runden. De to fikk de nødvendige meterne til resten av feltet. På tampen var Dahl sterkest og stakk ifra Øyre Slind.

Emile Fleten fikk se kjæresten, briten Andrew Musgrave, ta tredjeplassen på Beitostølen lørdag. Hun gjentok bedriften da hun ble treer i Østerrike, men ble slått med over minuttet.

Magni Smedås spurtet inn til fjerdeplassen.

Lørdag gikk Øyre Slind verdenscup på Beitostølen, men satte seg på flyet og kom seg til Østerrike i løpet av kvelden og natten.

– Egentlig var det overraskende bra. Jeg følte meg litt seig for jeg liker egentlig ikke å dra rett i høyden. Jeg hadde ikke helt giret inne til å gå forbi Ida på oppløpet. Jeg må ta med meg dette som noe positivt, sa Øyre Slind til NRK.

– Nå skal jeg sove en dag eller to og kose meg i høyden til neste renn, fortsatte hun.

(©NTB)