Menu
PSG's Mauro Icardi ble matchvinner mot Lyon. Foto: François Mori / AP / NTB.

Overtidsmål reddet tre poeng for PSG

Et mål fire minutter på overtid av Mauro Icardi snudde til 2-1-seier for PSG over Lyon søndag kveld.

Av NTB | 19.09.2021 22:52:56

Sport: Det gjør at PSG står med full pott og18 poeng etter seks spilte kamper i den franske toppdivisjonen. Det var Kylian Mbappé som hadde pasningen til Icardi da han headet inn seiersmålet for serielederen.

Et kontroversielt straffespark satt inn av Neymar gjorde at PSG utlignet til 1-1 etter 63 spilte minutter. Stjernespillerne var sterkt delaktige i at det nok en gang ble tre poeng for PSG.

Da var det gått åtte minutter siden Lyon gikk opp i ledelsen etter scoring av midtspissen Lucas Paqueta. Han møtte innlegget fra Karl Toko Ekambi og fikk ballen bestemt over mållinjen.

PSG mønstret et stjernegalleri uten like mot Lyon. Sammen med Neymar og Kylian Mbappé startet også Lionel Messi offensivt.

Messi hadde en brukbar sjanse 32 minutter inn i kampen, men avslutningen ble glimrende parert av Lyons keeper Anthony Lopes. Fem minutter senere sendte han et frispark i tverrliggeren, og denne gangen var Lyon enda mer heldige at de slapp unna baklengsmål.

Messi ble byttet ut med kvarteret igjen og har ennå ikke scoret for PSG på sine tre forsøk. Han virket frustrert da han ble tatt av banen.

(©NTB)

Flere nyheter: