Menu
Magnus Fredriksen (til venstre) og Kevin Maagerø Gulliksen på en pressekonferanse i Tokyo. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

O’Sullivans erstatter i OL-kvartfinalen: – Ha det gøy og gi litt f …

Magnus Fredriksen (24) kastes trolig inn i en nøkkelrolle mot Danmark i OL-kvartfinalen i håndball. Veien til suksess skal gå via å gi litt blaffen.

Av NTB | 02.08.2021 08:31:28

Sport: – Det blir spennende med kvartfinale. For meg blir det en ny erfaring. Det blir å gå utpå der, ha det moro og gi litt f … som vi har vært litt opptatt av, sa Fredriksen på en pressekonferanse i Tokyo mandag.

Der framsto han som «Mr. Cool». Spillefordeler Christian O’Sullivan er trolig ferdigspilt i turneringen etter å ha fått tommelen ut av ledd i kampen mot Frankrike.

Fredriksen var ganske ukjent for det brede sportspublikummet i Norge før OL, men har i Japan vist at han kan takle det høyest nivået. Landslagssjef Christian Berge sier dette om Vestfossen-guttens spill mot Frankrike, – Jeg synes han er dyktig og veldig god.

O’Sullivan er en meget viktig mann for Norge både i forsvar og angrep. Hans skade gjør at Berge må endre planer i begge ender av banen.

Danmark er tittelforsvarer både i OL og VM og slo Norge to ganger i verdensmesterskapet i 2019.

Vinneren av Norden-duellen møter vinneren av kampen mellom Spania og Sverige i semifinalen.

(©NTB)

Flere nyheter: