Menu
Leo Skiri Østigård startet for Napoli hjemme mot Empoli. Foto: Alessandro Garofalo / AP / NTB

Østigård med fra start – Napoli fosser videre i Serie A

Leo Skiri Østigård fikk sin første Serie A-start siden 31. august da Napoli tok sin tiende strake seier i ligaen med 2-0 hjemme mot Empoli.

Av NTB | 08.11.2022 20:51:12

Sport: Den norske midtstopperen har slitt med å komme til i Luciano Spallettis lagoppstillinger i Serie A, men fikk en etterlengtet sjanse tirsdag kveld.

Sist gang Østigård startet i den italienske toppdivisjonen, var 1-1-kampen hjemme mot Lecce i 4. serierunde. Siden da hadde det bare blitt ni minutter i et innhopp borte mot Cremonese i Napolis 4-1-seier.

Østigård har riktignok fått starte i både 3-0-kampen hjemme mot Rangers og 0-2-tapet borte mot Liverpool i Champions League.

Napoli er i storform og har vunnet ti strake kamper i Serie A. Tirsdag scoret Hirving Lozano og Piotr Zielinski målene som ga 2-0 over Empoli. Sist gang napolitanerne avga poeng, var nettopp møtet mot Lecce i august.

Blåtrøyene har fått et godt tak om tabelltoppen. De leder med åtte poeng ned til Milan, som spilte en målløs uavgjort bort mot Cremonese tirsdag. Napoli har ikke vunnet ligaen siden 1990.

(©NTB)

Flere nyheter: