reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
En Östersund-spiller testet positivt på korona dagen etter helgens kamp mot Djurgården. Bildet er tatt fra da Allsvenskan-klubben møtte Arsenal i europaligaen i 2018. Foto: Robert Henriksson/ TT / NTB

Östersund informerte ikke om korona-positiv spiller – klubblegen trakk seg

Den svenske fotballklubben Djurgården ble ikke informert om at en Östersund-spiller testet positivt for korona dagen etter lagene møttes i Allsvenskan søndag.

Av NTB | 24.09.2020 14:38:15

Sport: Før helgens kamp i Allsvenskan mellom Östersund og Djurgården var det påvist smitte i Östersund-troppen, men kampen ble spilt som planlagt. Tirsdag ble det oppdaget ytterligere et tilfelle, da hos en spiller som var på banen i oppgjøret.

Onsdag kveld hadde fortsatt ikke Djurgården blitt informert, skriver Fotbollskanalen.

Administrerende direktør i Östersund, Michael Schahine, forteller til nettstedet at spilleren hadde avlagt negativ test fredag, men testet positiv i forbindelse med en operasjon mandag.

– Jeg snakket med klubblegen mandag og ba han ringe Djurgården med en gang. Deretter tenkte jeg ikke mer på saken, sier Schahine.

Han beklager på det sterkeste at Djurgården ikke ble informert slik de skulle og sier klubblegen sa opp sin stilling torsdag morgen. Verken klubben eller legen ønsker å si noe om oppsigelsen har sammenheng med at Djurgården ikke ble kontaktet.

Östersunds medisinske apparat tok onsdag omsider kontakt med Djurgården, som nå skal ha fått all fakta på bordet. Søndagens kamp endte for øvrig 1-1.

(©NTB)

Flere nyheter: