Menu
Fra venstre: administrerende direktør i Østensjø Rederi AS Kenneth Walland og John Ståle Egge i Norwegian Maritime Services. FOTO: Østensjø-gruppen

Østensjø kjøper Norwegian Maritime Services

Johannes Østensjø dy AS kjøper Norwegian Maritime Services AS. Det opplyser selskapene i en pressemelding nå i ettermiddag.

Av Egil M Solberg | 26.03.2019 16:09:51

Næringsliv: Det norske bemanningsselskapet Norwegian Maritime Services AS (NMS), etablert i 2005, vil bli drevet som et selvstendig selskap med egen ledelse i Østensjø-gruppen.

NMS leverer maritim bemanning til rederier i Norge. De har hovedkontor i Åkrehamn med avdelingskontorer i Polen, Litauen og på Filippinene.

De har stort fokus på kvalitet i sine leveranser med solide kunder i porteføljen. Salget omfatter ikke rederiet Oceangoing AS som vil drives videre av eksisterende eiere.

– Dette er en spennende mulighet for oss. Vi ser Norwegian Maritime Services AS som en god platform for videre vekst innen alle maritime segmenter. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med de ansatte i NMS-gruppen, sier administrerende direktør i Østensjø Rederi AS, Kenneth Walland.

– Østensjø og NMS vil være en god match, og bidra til en god utvikling av selskapet. Dette vil sikre vekst innen en meget spennende bransje, samt sikre arbeidsplassene for de ansatte på sjø og land, sier John Ståle Egge, styreleder i NMS.

Flere nyheter: