reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Det var her, i Lindbäckveien på Nordseter i Oslo, at en mann skal ha blitt utsatt for vold og tatt med i en bil lørdag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Oslo-politiet etterlyser vitner etter mulig volds- og kidnappingssak

En mann skal ha blitt utsatt for vold i Lindbäckveien i Oslo lørdag kveld før han skal ha blitt tatt med i en bil sammen med flere andre.

Av NTB | 06.12.2020 17:38:13

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi fikk melding lørdag kveld klokken 22.13 fra flere vitner uavhengig av hverandre om at det vi tror er en mann, ble utsatt for vold og tatt med inn i en bil sammen med flere andre. Vi har en tanke om at han ikke ble med frivillig, sa politioverbetjent Kenneth Wilberg, leder for seksjon for organisert kriminalitet i Oslo-politiet, til NTB søndag ettermiddag.

Hendelsen skjedde i Lindbäckveien på Nordseter i Oslo. Ifølge Wilberg kjørte bilen ut på Ekebergveien før den forsvant.

– Volden skal ha skjedd utendørs på et fortau. Situasjonen varte i noen få minutter, før vedkommende ble tatt med inn i bilen og den kjørte av gårde, sier Wilberg.

– Vi kan ikke si at vi har en konkret mistanke om det, men det er en av mange aktuelle hypoteser som vi undersøker.

Wilberg ønsker ikke å gå ut med noe signalement på bilen eller personene som var involvert i hendelsen.

– Så langt har vi foreløpig bare fått inn ett tips som vi ser på. Det går på en observasjon som er gjort i nærområdet, og vi ser nærmere på det, sier politioverbetjenten.

Han opplyser at ingen så langt er meldt savnet i Oslo etter hendelsen.

– Hadde noen blitt meldt savnet, ville det ha stilt saken i et annet lys. Men det at det ikke har kommet noen savnetmelding, trenger ikke å bety at det ikke er noen som er borte, sier Wilberg.

Politiet gjorde hendelsen kjent gjennom en pressemelding de sendte ut like etter klokken 15 søndag ettermiddag. I pressemeldingen ber politiet om tips fra publikum om observasjoner av personer og biler i området. De ber også om at personer som var involvert i hendelsen, tar kontakt med politiet.

NTB snakket med Wilberg igjen i 20-tiden søndag kveld, rundt fem timer etter at de først gikk ut og ba om tips fra publikum.

Flere nyheter: