Menu
Romas trener José Mourinho på sidelinjen under den første kvartfinalekampen mot Bodø/Glimt sist uke. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Ordknapp Mourinho om Aspmyra-bråket: – Jeg tenker ikke noe

Roma-trener José Mourinho avviste nærmest alle spørsmål om episoden på Aspmyra og henviste til Uefa da han møtte pressen onsdag.

Av NTB | 13.04.2022 15:04:34

Sport: Ikke uventet ble den betente saken mellom klubbene etter bråket på Aspmyra sist torsdag tatt opp. Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos barket sammen i spillertunnelen.

Konfrontert med episoden var Mourinho svært lite snakkesalig onsdag.

– Jeg tenker ikke noe. Uefa tenker. Jeg bestemmer ikke. Uefa bestemmer, sa portugiseren bestemt.

Glimts daglig leder Frode Thomassen brukte sterke ord da han møtte pressen bare minutter i forveien. «Bøllene har vunnet fram», var blant formuleringene hans etter at Glimt fikk avvist sin anke rundt suspensjonen av trener Kjetil Knutsen.

– Jeg er ikke interessert i hva direktøren i Bodø/Glimt sier, sa Mourinho.

Mourinho var samtidig innom Aspmyra-bråket på spørsmål fra en italiensk journalist litt tidligere under pressekonferansen.

– Det som skjedde forrige torsdag var en helt uvanlig situasjon. Kampen var normal, alt foregikk normalt til 45 minutter etter kampen. Det oppsto en stygg episode, men det var en isolert hendelse, sa portugiseren.

Glimt-leiren er på sin side provosert over Roma-trenerne.

– Dette er en lærdom. Det er mange hyggelig folk i Roma også. Den innerste delen av trenerapparatet mangler litt sidestykke. Det er det som Uefa bør ta et oppgjør med, når man ser gjentakende episoder over tid, sa Thomassen.

– Vi har 90 minutter på oss til å vinne denne kampen. Vi venter en vanskelig kamp, men er sterke og godt forberedt, sa Mourinho om oppgaven som venter.

– Jeg forventer en god kamp, og at den beste vinneren. Jeg er sikker på at det blir oss, tilføyde Roma-sjefen.

Et påfølgende spørsmål ville ikke Roma-sjefen svare på. Klubbens pressesjef henviste til at storklubben ikke har noen betraktninger rundt temaet.

Den etter hvert så mye omtalt konflikten kulminerer med torsdagens returmøte på et fullsatt Stadio Olimpico torsdag klokken 21. Roma har 2-1 å gå på fra den første kampen.

(©NTB)