reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Ordføreren til operasjon i dag

Ordfører i Karmøy Jarle Nilsen er til behandling på Haukeland sykehus i Bergen i dag. - Det er ikke noe alvorlig og jeg er tilbake på jobb i morgen, sier den travle ordføreren.

Av Egil M Solberg | 29.04.2020 10:26:23

Politikk: Ordføreren skal til dagkirurgi på Haukeland sykehus i dag og reise tidelig fra Karmøy.

– Det er et planlagt besøk og det er ingenting alvorlig. Det er bare snakk om dagkirurgi og jeg skal tilbake på rådhuset etterpå, opplyser ordføreren til Radio Haugaland onsdag morgen.

Mye å tenke på

Han har mye å tenke på om dagen med denne koronakrisen, men også de planlagte gjøremålene må i størst mulig grad gjennomføres.

– Denne koronasituasjonen har gitt oss en del tilleggsoppgaver, men kommunen skal i størst mulig grad drives som vanlig. Vi bruker videomøter i mange tilfeller for å få gjennomført planlagte møter, sier ordføreren.

Han er også glad for at Kommunal- og moderniseringsdepartementet nå har sagt endelig nei til grensejustering mellom Haugesund og Karmøy.

– Jeg mener avgjørelsen er riktig. Samarbeidet fungerer bra mellom kommunen og vi har noe som fungerer bra. Det er ikke noe grunnlag for å endre på noe som fungerer så bra, sier Nilsen.

Han er fornøyd med hvordan kommunene har utviklet samarbeidet de siste årene og mener dette vil bidra til at kommunesammenslåinger ikke lenger vil være på dagsorden.

– Vi har fått til mye sammen de siste årene og jeg tror vi skal få et enda tettere samarbeid i årene fremover. Nå håper vi bare at Haugesund kommer med i det interkommunale brannvesenet igjen, sier Nilsen.

Hør intervjuet i vår Podcast

Flere nyheter: