Menu
Etter å ha spilt toppfotball i Tyrkia og Australia de siste sesongene fortsetter Kristian Opseth karrieren i indisk superliga som Bengaluru-spiller. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Opseth fortsetter karrieren i indisk fotball

Kristian Opseth fortsetter som norsk fotballs fremste globetrotter. Han har signert for den indiske eliteserieklubben Bengaluru.

Av NTB | 20.10.2020 20:08:09

Sport: Den tidligere Sogndal- og Bodø/Glimt-spissen spilte i fjor for tyrkiske Erzurumspor og i år for australske Adelaide United, der han produserte godt med målpoeng i A-ligaen. Nå har han signert en ettårig leieavtale med Bengaluru.

– Jeg gleder meg til denne nye utfordringen. Den indiske superligaen vokser og blir bedre for hvert år. Jeg håper jeg kan bidra til å heve nivået ytterligere, sier han til klubbens nettsted.

Han signerte sammen med den spanske midtstopperen Francisco «Fran» Gonzalez. De tar plassene til Raphael Augusto og Alberto Serran på utlendingskvoten.

Superligasesongen starter i november, og alle kampene skal spilles i Goa uten tilskuere og med strenge smitteverntiltak.

– Jeg gleder meg til å komme til Goa og møte mine nye lagkamerater og treneren (Carles Cuadrat). Jeg tror vi kan gjøre store ting sammen, sa Opseth.

Blant de andre spissene i Bengaluru er tidligere Vålerenga-spiller Deshorn Brown.

(©NTB)

Flere nyheter: