Menu
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær slo tilbake med sitt lag lørdag. Foto: Clive Brunskill/Pool via AP)

Opptur for irritert Solskjær: United snudde 0-1 til 3-1

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United slo tilbake etter to tap og senket Everton med 3-1. Etterpå angrep den norske manageren kampprogrammet.

Av NTB | 07.11.2020 16:08:02

Sport: Han var irritert over at laget hans måtte spille tidlig lørdag etter bortekamp i midtuka i mesterligaen.

– Myndighetene la opp til at vi skulle tape. Vi kom hjem fra Tyrkia torsdag morgen og spiller så tidlig lørdag. Det er helt håpløst, sa han ifølge BBC etter triumfen i Liverpool.

United forsvarte seg dårlig etter et langt utspill fra Evertons keeper etter 19 minutter. Aaron Wan-Bissaka var ikke helt med da Bernard skar inn i banen og ordnet 1-0.

På sidelinjen ble en oppgitt Solskjær fanget av TV-kameraene.

Så snudde kampen. Først ut var Bruno Fernandes etter en Luke Shaw-pasning. Da var det var spilt vel 25 minutter. Ikke lenge etter kom et nytt innlegg fra venstre. Denne gangen så det ut som Marcus Rashford stusset ballen inn til 1-2 bak Jordan Pickford.

Fernandes sto for pasningen som etter hvert også ble til et mål. Premier League ga portugiseren scoringen.

– Jeg bryr meg ikke om hvorvidt Marcus var borti ballen eller ikke. Det kan godt være litt hans mål. Det viktigste for meg er å servere for mine lagkamerater, sa Fernandes til BBC etter kampen.

Langt ut i overtiden hadde Everton en bra sjanse til å utligne til 2-2, men det lyktes ikke. På overtid scoret i stedet Edinson Cavani på en kontring etter at Fernandes la pasningen.

Seieren sendte United opp på ti poeng etter sju kamper.

Nordmannen har hatt en evne til komme opp med gode resultater de gangene presset virket som størst. Det samme skjedde denne gangen. United tok en fortjent seier.

Everton har møtt veggen etter en sterk start og har fire kamper på rad uten seier i serien.

Evertons neste kamp i Premier League går borte mot Fulham 21. november. Samme dag møter United West Bromwich hjemme.

United tapte hjemme mot Arsenal i forrige serierunde, og det nederlaget ble fulgt opp med tap for Basaksehir i Champions League. Dermed ble det umiddelbart full fart i mediespekulasjonene rundt Solskjærs framtid som manager på Old Trafford.

(©NTB)

Flere nyheter: