reklame for Utvik Autoservice
Menu
Viktor Hovland har hatt en variabel start på åpningsrunden i den første turneringen i PGA-sluttspillet. Foto: Mark Humphrey, AP / NTB scanpix

Opp og ned for Hovland på åpningsrunden i PGA-sluttspillet

Viktor Hovland har hatt en variabel start på sin første runde i PGA-sluttspillet i golf. Det har svingt fra dobbeltbogey til eagle.

Av NTB | 20.08.2020 22:38:00

Sport: Etter 13 spilte hull er nordmannen to slag under par og på en foreløpig 46.-plass i det skarpe selskapet i turneringen i Norton, Massachusetts. Det er den første av tre i PGA-sluttspillet for de beste spillerne.

Hovland var blant dem som startet dagen på 10. hull, og der ble det bogey direkte. Han var tilbake på par med en birdie på 13. hull, men på 14. hull havnet ballen i en sandgrav, og Hovland trengte seks slag totalt på å få den i hullet. Dobbeltbogey, altså.

På banens 18. hull slo han tilbake med eagle, og dermed var han på par halvveis.

Siste halvdel av åpningsrunden har gitt birdie både på 2. og 4. hull, og med fem hull igjen å spille har Hovland begynt klatringen på resultatlista.

– Selv om det er mye i spillet mitt som holder et høyt nivå, må jeg gjøre noen justeringer for at de OK 20.-plassene skal bli topplasseringer, sa Hovland til NTB før helgens turnering.

Harris English har så langt levert den beste runden på 64 slag, som er sju under par.

(©NTB)

Flere nyheter: