Menu
Her er daglig leder i Omega Areal, Gisle Heggebø (t.v), kommunikasjonssjef Lauren McPherson Simonsen, avdelingsleder for Omega PS, Vidar Nordnes, avdelingsleder for Omega Areal, Kari Kalstveit og daglig leder i Omega PS, Svein Tore Haraldseid.

Omega åpner nytt Haugesunds-kontor

Denne uken flytter Omega inn i nye kontorlokaler på Bo Andrén-bygget på Norheim. Det er første gang den globale software- og konsulentleverandøren skal ha et kontor i Haugesunds-området.

Av Egil M Solberg | 16.12.2020 11:09:29

Næringsliv: Målet med kontoret er å komme nærmere markedet og kundene selskapet har på Haugalandet.

Omega ønsker også å bli mer synlig for å styrke det langsiktige rekrutteringsarbeidet.

– Haugesundsregionen, og våre kunder og konsulenter her, har vært avgjørende for en god del av vår suksess og utvikling gjennom 30 år. Det er gledelig å nå kunne styrke våre kunderelasjoner, bygge vår lokale profil, og støtte dette viktige markedet på best mulig måte herfra, sier kommunikasjonssjef, Lauren McPherson Simonsen.

I tillegg til hovedkontoret i Ølensvåg har Omega regionale kontorer i Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansund, Oslo, og Haugesund samt internasjonale kontorer i Danmark, Sverige, Storbritannia, USA, Canada, Guyana, Australia, Litauen, Frankrike og Singapore.

Omegas 1300 ansatte jobber alle for å sikre at Omega er «Big enough to deliver – small enough to care» og har skapt resultater som i 2019 gav Omega en omsetning på 1,9 milliarder kroner.

Flere nyheter: