Menu
Omar Elabdellaoui og Olympiakos må spille for lukkede dører de neste to ukene. Klubbeier Vangelis Marinakis er smittet av koronavirus. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix

Olympiakos-eieren smittet av koronavirus

Den greske skipsrederen Vangelis Marinakis, som eier fotballklubbene Olympiakos og Nottingham Forest, avslører at han har fått koronavirus.

Av NTB | 10.03.2020 14:17:15

Sport: Det opplyser Marinakis to dager før Olympiakos og Omar Elabdellaoui skal spille hjemmekamp for lukkede dører mot Wolverhampton i europaligaen. I Hellas er det påvist 89 tilfeller av koronasmitte.

Klubbeieren forteller at han gjennomfører alle nødvendige tiltak, og at han føler seg bra.

– Jeg følger legenes instruksjoner. Jeg vil sterkt anbefale alle mine medborgere til å gjøre det samme, skriver Marinakis på Facebook, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Som følge av klubbeierens situasjon er hele Olympiakos-laget testet for koronavirus, skriver Aftenposten. Elabdellaoui er lagets kaptein.

– De trener og spiller som normalt, men uten publikum i de tre neste kampene, sier Svein Graff, som er presseansvarlig for det norske herrelandslaget, til avisen.

Så langt er det ikke opplyst om dødsfall i Hellas som følge av koronaviruset, men myndighetene har stengt skoler og avlyst offentlige arrangementer i tre områder vest i landet.

Flesteparten av smittetilfellene stammer fra en gruppe pilegrimer som var på reise til Israel og Egypt i forrige måned.

Alle idrettsarrangementer i Hellas de neste to ukene vil gå uten publikum på arenaene.

(©NTB)

Flere nyheter: