reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Oljefondssjef Nicolai Tangen er smittet av koronavirus, men har bare milde symptomer ifølge ham selv. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Oljefondssjef Nicolai Tangen er koronasmittet

Sjefen for oljefondet, Nicolai Tangen, er smittet av koronavirus, men har milde symptomer, skriver han selv på sosiale medier.

Av NTB | 26.11.2020 13:53:13

Økonomi og næringsliv: Flere medier meldte torsdag ettermiddag om at Tangen hadde testet positivt. Oljefondssjefen hadde selv skrevet at han var smittet på LinkedIn på internett:

– I dag testet jeg positivt for covid-19. Jeg tok testen i går ettermiddag etter å ha følt meg litt utenfor, men symptomene er milde. Dette innebærer at jeg nå er isolert i leiligheten min i Oslo, hvor jeg vil jobbe fra de neste par ukene, skriver Tangen selv.

-Jeg er ikke sikker på hvor jeg er blitt smittet. Norges Banks gode rutiner vil bli fulgt og de av mine nærmeste kolleger som har hatt møter med meg, er satt i karantene. Tilbakemeldinger så langt er at de alle føler seg ok. Alle som har vært i kontakt med meg, er informert, skriver Tangen videre.

Flere nyheter: