Menu
Oliver Berg, her i aksjon for sin tidligere klubb Sundsvall, scoret da Kalmar tok seg videre i den svenske cupen. Foto: Erik Mårtensson, TT / NTB

Oliver Berg scoret da Kalmar tok seg til kvartfinale

To dager etter at han signerte en ny kontrakt som binder ham til Kalmar ut 2023-sesongen takket Oliver Berg for tilliten med scoring i gruppefinale i cupen.

Av NTB | 06.03.2022 21:48:39

Sport: Kalmar slo Sirius 2-0 og er klar for kvartfinale.

Den norske 28-åringen har etablert seg som en profil i Allsvenskan og ble belønnet med en ny avtale. Han bidro med 12 mål og fem assist i serien i fjor og er blitt en svært viktig brikke i Kalmar-laget.

Søndag var det gruppefinale mot Sirius i den svenske cupens gruppespill, med kvartfinaleplass i potten. Kalmar har vært hardt rammet av sykdom, både korona og vanlig forkjølelse, og så sent som fredag kunne bare sju spillere trene. Berg startet på benken søndag, men kom inn ved pause og scoret målet som punkterte kampen.

Nahom Netabay scoret ledermålet tidlig i 2. omgang, mens Berg satte punktum i det 70. minutt. Lars Sætra kom inn for Kalmar og spilte den siste halvtimen.

Like gøy var det ikke for Even Hovland, Tomas Totland og trener Per-Mathias Høgmo da deres Häcken tapte 0-4 i gruppefinalen mot Hammarby.

Lørdag scoret Jo Inge Berget da Malmö vant sin gruppefinale mot Värnamo. Også Djurgården, Elfsborg, IFK Norrköping og IFK Göteborg er gruppevinnere etter søndagens kamper.

Mandag avgjøres den siste gruppa, der AIK har tre poengs ledelse på Örgryte.

(©NTB)