Menu
Oliver Berg ble matchvinner for Kalmar i Allsvenskan søndag. Her feirer han en scoring for sin forrige klubb Sundsvall. Foto: Erik Mårtensson, TT / NTB

Oliver Berg matchvinner i Allsvenskan

Oliver Berg ble matchvinner på straffespark da Kalmar slo nyopprykkede Degerfors 1-0 i Allsvenskan fotball. Han var en av flere nordmenn med suksess.

Av NTB | 18.04.2021 20:49:26

Sport: Aslak Fonn Witry og hans Djurgården topper tabellen etter to strake seirer. Søndag ble IFK Norrköping slått 1-0.

Jo Inge Berget og Malmö er også uten poengtap. Søndag ble det 2-1-seier borte mot et Häcken-lag med Tobias Heintz. Både Witry og Berget spilte hele kampen for sine lag.

En god dag var det også for Eirik Haugan, som hjalp Östersund til 5-0-seier over Örebro.

Berg og Lars Sætra var norske spillere i aksjon for Kalmar i «bortekampen» mot Degerfors. Den nyopprykkede klubbens arena er ikke i brukbar stand, og kampen ble derfor spilt i Örebro.

Degerfors jaget forgjeves sitt første allsvenske poeng på 24 år. Berg knallet straffesparket i mål i det 40. minutt etter at Isak Magnusson ble felt. Berg kom til Kalmar fra Sundsvall før denne sesongen.

Degerfors fikk skryt av Kalmar-trener Henrik Rydström.

– Det er bra for svensk fotball med et nyopprykket lag som prøver å spille fotball. De kommer til å bli bra etter hvert, sa han. Foreløpig er Degerfors sist på tabellen uten mål eller poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: