reklame for smiaa
Menu
Ved helseforetaket Akershus universitetssykehus var fem koronapasienter innlagt fredag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Økning i koronapasienter innlagt på sykehus

Fredag var 16 pasienter med påvist covid-19 innlagt på norske sykehus. Det er fem flere enn torsdag. Ingen av pasientene får respiratorbehandling.

Av NTB | 11.09.2020 12:53:17

Medisin og helse: 13 av pasientene var innlagt på sykehus i Helse sør-øst, to pasienter var innlagt i Helse vest, en i Helse Midt-Norge og ingen i Helse nord.

Akershus universitetssykehus (Ahus) er helseforetaket med flest koronapasienter, med fem, mens det på Oslo universitetssykehus er to koronapasienter, på St. Olav og i Helse Bergen er det én, ifølge tall fra Helsedirektoratet.

Ifølge foreløpige tall ved midnatt natt til fredag var det registrert 121 nye koronasmittede siste døgn. Totalt er det registrert 11.876 koronasmittede personer i Norge.

Folkehelseinstituttet (FHI) har registrert 265 koronarelaterte dødsfall her i landet siden i mars. Det er ifølge FHI ikke alltid mulig å slå fast om de koronasmittede har dødd av eller med covid-19.

(©NTB)

Flere nyheter: