reklame for Sheiken Bowling
Menu
Arkivbilde: E. Solberg

Øker prisene på Altibox – igjen

Gjeldende fra 1. april øker Haugaland kraft-fiber prisen på bredbånd igjen. Prisøkningen er på 600 kroner i året.

Av Egil M Solberg | 17.02.2020 14:09:26

Bredbånd: Det er blant annet kunder som abonnerer på Altibox Fiberbredbånd 40 som blir rammet.

Altibox Fiberbredbånd 40 erstattes med Altibox Fiberbredbånd 80 og endres med 50,- til 649,- per måned. Det er en prisøkning på 600,- i året.

Endringene trer i kraft 1. april 2020.

Sven Olsen i Haugesund har fått nok.

– Det er alt for dyrt og lite tilpasset det vi bruker, sier den tidligere varaordføreren i Haugesund til Haugesunds avis.

Han delte sin frustrasjon på sin private Facebook-konto tirsdag formiddag og fikk umiddelbart et stort antall støtteerklæringer, skriver avisa.

LES OGSÅ: Telenor vil utkonkurrere Haugaland Kraft

Olsen har de siste årene abonnert på pakken Altibox Standard 500. I meldingen han fikk fra Haugaland Kraft Fiber AS står det at prisen fra første april økes med 50 kroner i måneden til 1199,- i måneden, skriver avisa.

– Prisendringen samsvarer med markedet generelt og vi vil etter justeringen fortsatt ha konkurransedyktige priser sammenlignet med våre konkurrenter, hevder Haugaland Kraft-fiber i en melding til sine kunder.

LES OGSÅ: Sterke reaksjoner etter prisøkning

Du har rett til å si opp abonnementet ditt som en følge av prisendringen, med virkning fra tidspunktet endringen trer i kraft.

Til sammenligning opplyser Telenor at de kan tilby bredbånd fra kroner 599,- per måned. Homenet reklamerer med priser fra 449,- per måned. Lynet tilbyr internett fra bare 297,- per måned.

Det lokale internatselskapet Haugaland Turbonett tilbyr priser fra 299,- per måned.

Stadig flere velger nå også mobilt bredbånd.

LES OGSÅ: Rådyr fiber fra Haugaland Kraft

Flere nyheter: