Menu
Ludvig Hoff (t.v.) jubler sammen med Rob Bordson i en Stavanger Oilers-kamp tidligere i sesongen. Foto: Annika Byrde / NTB

Oilers stormer videre – ti strake seirer

Stavanger Oilers holder vinnermaskinen i gang. Torsdag vant serielederne i ishockey 3-1 borte mot Ringerike.

Av NTB | 03.02.2022 21:06:18

Sport: Dermed tok rogalendingene sin tiende seier på rad. Laget står med kun to tap siden midten av oktober, og ved begge anledninger kom de etter ordinær tid.

Ringerike hadde ikke spilt en kamp på tre uker på grunn av koronasmitte i stallen. I comebacket holdt vertene Oilers til 1-1 fram til det var under tolv minutter igjen.

Rob Bordson styrte inn målet som tok storfavoritten tilbake i føringen. Ti minutter senere trygget Markus Søberg alle poengene.

André Bjelland Strandborg sørget for at det sto 0-1 på lystavla snaut to minutter ut i midtperioden, men lagene var like langt etter vel 32 minutters spill. Ringerike utlignet ved Thomas Bækken.

Stavanger Oilers topper eliteserien med 77 poeng etter 33 oppgjør. Det er tolv poeng ned til toer Sparta, som har én kamp mer spilt. Sarpsborg-laget tok en knusende 6-0-seier over bunnplasserte Manglerud Star torsdag. Kristian Jakobsson gjorde to av målene for østfoldingene.

Frisk Askers greide heller ikke å snu motgangen borte mot Lillehammer. De regjerende mesterne ble slått 4-3 og gikk på sitt femte strake tap. En måltrippel fra Stian Kaltrud Nystuen la grunnlaget for vertenes suksess.

Tidligere i uken ble det kjent at grunnserien blir redusert som følge av en rekke koronautsatte kamper de siste månedene. Som i fjor og året før blir det poengsnittet per kamp som til slutt avgjør plasseringene på tabellen og fordelingen av sluttspillplassene.

(©NTB)

Flere nyheter: