Menu
Greg Mauldin er tilbake i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB

Oilers forsterker med gammel kjenning foran serieinnspurten

Ishockeyklubben Stavanger Oilers henter amerikaneren Greg Mauldin tilbake til klubben foran avslutningen på inneværende sesong.

Av NTB | 14.02.2022 18:43:23

Medisin og helse: Det bekrefter klubben på sine nettsider mandag.

Mauldin har de siste årene jobbet som trener i USA Hockey sitt spillerutviklingsprogram. Den siste tiden har han kombinert dette med spill i Kalamazoo i den amerikanske ECHL-ligaen. Nå blir det comeback i norsk hockey.

Sist Mauldin spilte for Oilers var mot Vålerenga 25. februar 2020. Da pådro han seg en alvorlig skade som kostet han resten av den sesongen.

– Alle som kjenner Greg vet at vi får en spiller som vil forsterke laget på mange områder. Han kan spille både ving og center og er like anvendelig i første- som i fjerderekka. Greg gjør det som trengs for at laget skal lykke, sier Oilers-sjef Pål Higson.

Oilers håper også å dra nytte av Mauldin utenfor isen.

– Hans lederskap i garderoben blir en viktig faktor. Gutta kommer til å bli veldig fornøyde med å få ham tilbake. Dette har vært viktig for oss, når vi nå skulle hente inn en spiller i et lag som allerede fungerer veldig godt sammen, sier Higson.

Mauldin ble hentet til Oilers første gang i 2019. Han står bokført med totalt 60 kamper og 47 poeng for klubben. I tiden som kommer blir den statistikken pyntet på.

(©NTB)

Flere nyheter: