Menu
Tommy Kristiansen jublet for scoring mot Storhamar. Foto: Carina Johansen / NTB

Oilers banket et redusert Storhamar

Stavanger Oilers hadde få problemer med å slå Storhamar, som var uten mange viktige spillere, i den første kampen i NM-finalen i ishockey. Hjemmelaget vant 6-0.

Av NTB | 18.04.2022 21:49:30

Sport: Storhamar stilte til kamp uten Andreas Øksnes, Sander Vold Engebråten, Martin Rønnild, Jacob Lundell Noer, Jonas Djupvik Løvlie og Mikael Zettergren.

Det reduserte mannskapet var aldri i nærheten av seier og leverte fra seg 22 avslutninger mot Oilers’ 41.

– Vi var kjempebra. 6-0, det er ikke noe som er bedre enn det. Vi har vært med på det før, så vi vet at vi må nullstille. Vi skal dra og ta neste kamp på Hamar, sa Oilers’ Tommy Kristiansen.

Oilers gikk opp i føringen etter seks minutter ved Jarrett Burton. Ludvig Hoff gjorde 2-0 åtte minutter senere.

I andre periode tok Gregory Mauldin vare på en gavepakke fra Sondre Bjerke før Rob Allen Bordson gjorde 4-0 med fire minutter igjen av andre periode.

Storhamar hadde små muligheter i den tredje perioden, men gikk ut i overtall i 55 sekunder. Det ga ikke uttelling, og Kristiansen gjorde 5-0 like etter. Steven Whitney gjorde vondt til verre med 6-0 ni minutter før slutt.

Storhamar hadde kun seks avslutninger i den siste perioden.

Onsdag er neste oppgjør i best av sju-serien. Da gjester Oilers Hamar.

– Det blir tøft. Det ble litt ampert i tredje periode. Storhamar ville bare ut og takle og spille litt stygt. Det fungerte dårlig det òg. Vi vet at det blir en ny kamp. Da er det 0-0, og da starter alt på nytt, sa Kristiansen.

(©NTB)

Flere nyheter: