Menu
EM-spilleren William Aar (midten) og hans Kolstad tapte med 28-34 for ØIF Arendal onsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

ØIF Arendal ble for sterke for Kolstad

ØIF Arendal tok en sterk 34-28-seier borte mot hardtsatsende Kolstad da mennenes eliteserie i håndball startet opp igjen etter EM-pausen.

Av NTB | 29.01.2020 21:00:38

Sport: Innledningsvis ble det et tett og jevnt oppgjør mellom Kolstad og gjestene fra Arendal. ØIF var derimot hele tiden i føringen og ved sidebytte sto det 15-13.

Laget dro ifra etter hvilen til en 19-14-ledelse før hjemmelaget våknet. Etter ti minutter var Kolstad bare ett mål bak. Laget kom derimot aldri à jour, for gjestene rykket kraftig ifra i målprotokollen.

Hjemmelagets EM-spillere William Aar og Tom Kåre Nikolaisen var tilbake på laget, men de to klarte ikke å bidra til mer en fire mål fra Aar og ett fra strekspilleren Nikolaisen.

Martin Lindell ble ØIF Arendals mestscorende med ni mål.

– Det har vært lang tid uten kamper så det var godt å spille igjen. Jeg fikk mye plass og tok vare på mulighetene jeg fikk, sa svenske Lindell til TV 2.

– Vi fikk ikke satt forsvarsspillet vårt, og vi fikk ikke muligheten til å sette tempo i angrep. Vi måtte krige for hvert eneste mål, slo Kolstad-trener Stian Gomo fast.

William Aar måtte ta noen minutter for seg selv etter kampen.

– Det var mange tanker. Vi presterer ikke og vi må trene mer. Dette var ikke godt nok, sa Aar.

Med seieren tok ØIF Arendal seg forbi Drammen på tredjeplass og er nå helt i ryggen på Kolstad. Drammen har imidlertid en kamp mindre spilt.

(©NTB)

Flere nyheter: