Menu
Ohi Omoijuanfo gjør det sterkt i den serbiske toppdivisjonen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Ohi scoret igjen for Røde Stjerne

Ohi Omoijuanfo fortsetter å bøtte inn mål for Røde Stjerne og scoret åpningsmålet da laget vant 5-0 over Novi Pazar i den serbiske toppdivisjonen søndag.

Av NTB | 06.03.2022 20:03:33

Sport: Ohi har dermed sooret i fire av fem kamper så langt for sin nye klubb, som har vunnet fem strake kamper med den norske spissen i startoppstillingen.

28-åringen sendte Røde Stjerne i føringen allerede etter åtte minutter da han var på rett plass til rett tid og scoret fra kort hold. I løpet av det neste kvarteret hadde Røde Stjerne gått opp i 4-0-ledelse, og dermed var kampen i grunn over allerede.

Etter hvilen la Røde Stjerne på til 5-0 ved Aleksandar Katai. 30-åringen sikret med det sitt hattrick, og serberen står med 17 mål på 21 kamper. Det holder til 2.-plass på toppscorerlisten bak Partizans Ricardo Gomes, som har 21 nettkjenninger så langt.

Partizan topper tabellen med 71 poeng etter 26 kamper, to poeng mer enn rivalen Røde Stjerne.

Ohi ble byttet ut til pause og fikk hvile før torsdagens europaligakamp mot Rangers. Bortekampen i Skottland er den første av to kamper i åttedelsfinalen. Den andre og avgjørende kampen spilles i Beograd uken etter.

(©NTB)

Flere nyheter: