Menu
Ferjetrafikken gikk til Hanasand fra Arsvågen hele lørdagen på grunn av sterk vind og grov sjø. Arkivfoto: Lise Åserud / NTB scanpix

Ødeleggelser i stormen

Det kom lørdag flere meldinger fra distriktet om trær som veltet på grunn av vinden. Løse gjenstander har også skapt problemer på hele Haugalandet.

Av Egil M Solberg | 23.02.2020 07:44:47

Uvær: Ved 22-tiden lørdag kveld kom det inn melding fra Vindafjord om at et tre hadde blåst over Skigelstrandvegen ved broa over Ileelva i Ilsvåg.

– Mannskap fra Vindafjord kommune ble varslet og de sendte ut folk for å rydder veien, opplyser operasjonsleder Irene Ragnhildstveit ved Sør-Vest politidistrikt.

Trær veltet på Bokn

I Grønneststadvegen på Bokn ble det meldt om at et tre hadde veltet over veien og at to andre var i ferd med å bli tatt av vinden.

– Det var ved 22.30-tiden lørdag kveld at veitrafikksentralen måtte sende ut folk for å rydde opp etter rotvelten som stengte veien, opplyser operasjonslederen.

Tre veltet over strømleding på Stord

Det ble meldt om naturskade ved at en strømleding var revet ned på privat grunn.

– Der hadde de mistet strømmen i Tveitastølen på Stord. Det var et tre som hadde veltet over strømledingen ved 23-tiden, opplyser hun.

Det er ikke meldt om personskade i forbindelse med uværet.

Twitter

Flere nyheter: