reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Martin Ødegaard er igjen i troppen til Real Madrid. Foto: Bernat Armanque / AP / NTB

Ødegaard tilbake i Real Madrid-troppen

Martin Ødegaard har ristet av seg muskelskaden og er igjen tilbake i Real Madrid-troppen før søndagens møte med Eibar.

Av NTB | 20.12.2020 09:08:11

Sport: Ødegaard var tilbake i trening med resten av laget tidligere denne uka. Nordmannen har vært med på åtte av lagets 19 kamper hittil denne sesongen.

På totalt 362 minutter med fotball for hovedstadslaget har Ødegaard fortsatt til gode å notere seg for en scoring eller assist. Ødegaard var sist på banen for Real Madrid i mesterligakampen mot Sjakhtar Donetsk 1. desember.

Eden Hazard er også på vei tilbake og kan snart velges i en startellever av trener Zinédine Zidane, men søndagens kamp kommer litt for tidlig for belgieren.

– Vi håper han er tilbake veldig snart, sa Zidane på lørdagens pressekonferanse.

– Det går fint med ham, og han er nesten helt fullstendig klar. Han trenger bare litt mer tid. Men han trener med oss og er veldig nær å komme inn på laget og spille, sa Zidane.

Hazard har gått glipp av nesten 50 kamper for Real Madrid siden han kom fra Chelsea i juli 2019.

Etter en trøblete periode har Real Madrid fått sving på sakene og tatt fire strake seirer. Tre av dem har kommet i ligaen i tillegg til den viktige 2-0-seieren over Borussia Mönchengladbach som sikret avansement i mesterligaen.

Real Madrid ligger tre poeng bak serieleder Atlético Madrid, som i tillegg har en kamp mindre spilt enn sin hovedstadsrival etter søndagens kamp.

(©NTB)

Flere nyheter: