reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Carlos Solér gratuleres med en av sine tre straffescoringer mot Real Madrid. Foto: Alberto Saiz, AP / NTB

Ødegaard-innhopp i Real Madrid-mareritt – Solér med hattrick i straffespark

Martin Ødegaard startet på benken for Real Madrid i bortekampen mot Valencia søndag. Han ble kastet inn da hjemmelaget ledet 4-1.

Av NTB | 08.11.2020 23:08:02

Sport: Det ble også resultatet i en kamp der Zinedine Zidanes lag gikk i oppløsning etter å ha tatt ledelsen. Carlos Solér scoret tre mål, alle på straffespark.

Karim Benzema scoret med et flott skudd fra distanse halvveis i første omgang, og det så lyst ut for gjestene fra hovedstaden. Men det var nesten det siste som gikk lagets vei på Mestalla.

Valencia utlignet på et straffespark som ble dømt for hands mot Lucas Vázquez, men først i annet forsøk. Solérs skudd ble reddet av Thibaut Courtois, men etter at Soler satte returen i stolpen og Yunus Musah satte den andre returen i mål måtte straffen tas om igjen. Da skjøt Solér rett i mål.

Rett før pause tok hjemmelaget ledelsen med et selvmål. Raphaël Varane styrte et innlegg i mål bak Courtois, og hjemmelaget gikk i garderoben med ledelse.

Ikke lenge etter ble det likevel 3-1 på et nytt straffespark. Marcelo brukte ulovlige midler mot Maxi Gómez, og Solér scoret.

I det 62. minutt ble det 4-1 da VAR avslørte en Ramos-hands og Solér fullførte sitt hattrick.

Da sendte Zidane inn Ødegaard og Rodrygo for Vinicius Junior og Marco Asensio, uten at det hjalp mye.

(©NTB)

Flere nyheter: