Menu
Martin Ødegaard har slitt med å få spilletid i Real Madrid denne sesongen. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Ødegaard-dramatikk i spanske medier – kobles til Sevilla

Martin Ødegaards situasjon i Real Madrid er populært stoff i spanske medier. Det er hovedoppslaget og dekker nesten hele fronten i onsdagens Marca-utgave.

Av NTB | 20.01.2021 17:08:33

Sport: «Ødegaard vil dra» står det i store bokstaver på forsiden. Tittelen står til et bilde av nordmannen og Real Madrid-trener Zinédine Zidane.

Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.

Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.

Sevilla skal ifølge Deportes Cuatro være favoritt i jakten på Ødegaards signatur foran hans tidligere klubb Real Sociedad.

Nordmannen hadde et vellykket utlån til «La Real» sist sesong, men Real Madrid hentet ham hjem til Madrid tidligere enn planlagt sist sommer.

Mangelen på spilleminutter blir på Marcas forside nevnt som årsaken til den smått dramatiske utviklingen i Ødegaards karriere.

Hittil har sesongen vært en stor skuffelse for Ødegaard, som også har slitt med tre skadeopphold.

Ifølge Marca kan det bli aktuelt å sende Ødegaard tilbake til Real Sociedad.

Onsdag ettermiddag rapporterer den spanske TV-kanalen Deportes Cuatro at Sevilla-trener Julen Lopetegui ønsker å hente Ødegaard på lån, og at klubben gjerne vil få en avtale på plass i løpet av «de neste timene».

Siden juli har Ødegaard bare spilt fem ganger fra start for Real Madrid, og de siste seks ukene er det bare blitt plass på benken og et innhopp på fem minutter.

(©NTB)

Flere nyheter: