reklame for smiaa
Menu
Odds Espen Ruud klarte ikke å sette ballen i mål fra krittmerket borte mot Sandefjord søndag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Odds medaljehåp henger i en syltynn tråd etter 1-1 mot Sandefjord

En sen utligning fra Sandefjords Marc Vales sørget for 1-1 mot Odd og at Skien-klubben må varte opp med det utrolige for å kunne blande seg inn i medaljekampen.

Av NTB | 13.12.2020 20:23:02

Sport: Odd trenger å vinne alle sine tre resterende seriekamper med mange mål og at Vålerenga går på et stort tap i sin siste kamp mot Start for å kunne ta medalje i årets eliteseriesesong. Samtidig må også Rosenborg tape i siste serierunde.

Jan Frode Nornes’ mannskap kan også true Rosenborg om kvalifisering til europacupen. Trønderne ligger på 4.-plass, åtte poeng foran de hvitkledde fra Skien.

Odd hadde en trøblete dag på jobb borte mot Sandefjord, og det startet med straffebom tidlig i 2. omgang.

I duell med Lars Grorud gikk Odds Mushaga Bakenga i bakken og fikk straffe, til store protester fra Grorud og resten av Sandefjord-leiren. En sikker Jacob Storevik reddet sin femte straffe for sesongen og hindret Espen Ruud i å sende gjestene i føringen.

Men det tok ikke mer enn seks minutter før ballen omsider lå i nettmaskene. Bakenga plukket opp nedfallsfrukten fra Robin Simovic´ skudd og hamret 1-0 for gjestene.

Etter litt klabb og babb i Odd-boksen like før slutt, banket Vales inn utligningen og gjorde sesonginnspurten tøff for bortelaget.

Sandefjord har ikke mulighet til å blande seg inn i medaljekampen, men er iallfall sikret eliteseriespill også neste sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: