Menu
Odds trener Jan Frode Nornes og hans spillere er i karantene og får trolig ikke spille seriekamp før 24. mai. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Odd venter spent på nye koronasvar – tviler på 16. mai-kamp

Odd venter prøvesvar mandag eller tirsdag for hele stallen etter at en spiller testet positivt for korona i forkant av seriepremieren mot Sandefjord.

Av NTB | 10.05.2021 10:40:16

Sport: Det var 18-åringen Thomas Hallstensen som lørdag 8. mai testet positivt for koronaviruset. Han blir fulgt opp av klubbens medisinske apparat, skriver klubben på sitt nettsted.

I henhold til gjeldende smittevernregler er alle de andre spillerne og Odds støtteapparat satt i karantene. Alle ble testet i løpet av søndagen og prøvesvar ventes mandag eller tirsdag.

– Det er ti dagers karantene gjeldende fra torsdag (6. mai). Det var da siste gang han var sammen med de andre på laget, sier Odds sportssjef Tore Andersen til NTB.

– Vi kan jo ikke gå rett fra karantene til kamp. Vi venter på prøvesvarene, og så får vi ta opptelling og dialogen med NFF etter det.

– Vi andre i klubben står til disposisjon slik at spillerne får handlet mat eller det de trenger hvis de ikke får hjelp til det av andre familiemedlemmer. Vi har blant annet en del spillere som bor på hybel, sier Andersen.

Også Sandefjord ble berørt, men de kan spille den oppsatte kampen hjemme mot Mjøndalen 16. mai.

– Vi er spente på om dette blir ytterligere forlenget hvis det kommer nye positiv prøver, sier Andersen.

Det kan gå mot at Odd serieåpner først 24. mai mot Sarpsborg.

(©NTB)

Flere nyheter: