Menu
Leopold Wahlstedt smilte bredt underveis i Odds 2-0-kamp mot HamKam lørdag. Dagen etter ble han kalt inn på det svenske landslaget. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Odd-keeper kalt inn til svensk landslagssamling

Odds målvakt Leopold Wahlstedt (23) slutter seg for første gang til det svenske fotballandslaget foran kampene mot Serbia og Slovenia i nasjonsligaen.

Av NTB | 18.09.2022 15:30:52

Sport: Han hentes inn for å styrke keeperalternativene i den svenske troppen.

– Andreas Linde er litt småsyk, og vi har derfor valgt Leopold Wahlstedt som et sikkerhetstiltak, sier Sveriges landslagssjef Janne Andersson i en pressemelding.

Wahlstedt har vært i Odd siden januar 2021. I år har han holdt nullen i seks av 23 kamper i Eliteserien, og han gjorde det senest i lørdagens 2-0-seier over HamKam.

– Det er en stor ære å bli kalt inn på herrelandslaget. Det har alltid vært en drøm for meg å representere Sverige. Jeg ser fram til å treffe alle og håper å kunne bidra med mine styrker under samlingen, sier Wahlstedt.

Aston Villa-proffen Robin Olsen er Sveriges soleklare førstekeeper.

Svenskene står med kun tre poeng på fire kamper og har ingen mulighet til å ta igjen Norge på tabelltoppen i gruppe 4 i nasjonsligaens B-divisjon. Norge er sikret puljeseier ved seier i Slovenia og svensk poeng mot Serbia. Begge kampene spilles 24. september.

(©NTB)