reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Odds Odin Bjørtuft blir i Odd fram til sommeren 2024. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Odd-forsvarer signerte ny langtidskontrakt

Odds Odin Bjørtuft har forlenget kontrakten sin med Skien-klubben fram til sommeren 2024.

Av NTB | 30.07.2020 12:18:08

Sport: Det bekrefter klubben på sine nettsider torsdag.

Bjørtuft kom til klubben i 2015, og skrev under en proffkontrakt høsten 2017.

– Jeg er kjempefornøyd. Dette føler jeg er en tillitserklæring både av klubben og av meg. Jeg har utviklet meg mye i Odd og jeg føler vi har noe bra på gang nå, derfor er Odd det riktige stedet for meg å være for å utvikle meg videre, sier 21-åringen.

Forsvarsspilleren har spilt det meste for hvittrøyene denne sesongen. Sportssjef Tore Andersen er også tilfreds med forlengelsen.

– Dette viser at han går foran som et godt eksempel, når han viser at han ønsker å satse og satse langsiktig i Odd. Vi er glad for å ha med spillere som ønsker å være i Odd. Odin er ikke bare en bra spiller, men han er en fantastisk person også, en medspiller og en god mann å ha i garderoben, sier Andersen.

Odd har hatt en positiv start på sesongen og ligger foreløpig på 3.-plass med 19 poeng. Neste runde møter de Torgeir Børven og Rosenborg.

(©NTB)

Flere nyheter: