Menu
Odds trener Jan Frode Nornes og hans spillere er i karantene og får trolig ikke spille seriekamp før 24. mai. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Odd fikk testsvar – samtlige koronaprøver var negative

Odd fikk mandag svar på koronatestene som ble tatt etter at en spiller testet positivt i forkant av seriepremieren mot Sandefjord. Samtlige var negative.

Av NTB | 10.05.2021 19:54:40

Sport: Det opplyser klubben på egne nettsider mandag kveld.

Det var 18-åringen Thomas Hallstensen som lørdag 8. mai testet positivt for koronaviruset. I henhold til gjeldende smittevernregler ble alle de andre spillerne og Odds støtteapparat satt i karantene.

Søndag ble alle testet, og mandag forelå altså prøvesvarene. De viste ingen nye smittetilfeller. Spillerne er likevel i karantene.

– Det er ti dagers karantene gjeldende fra torsdag (6. mai). Det var siste gang han var sammen med de andre på laget, sa Odds sportssjef Tore Andersen til NTB tidligere mandag.

Han ville da ikke spekulere i om 16. mai-kampen mot Stabæk kan spilles. Spillerne tas vare på av klubbens folk.

– Vi andre i klubben står til disposisjon slik at spillerne får handlet mat eller det de trenger hvis de ikke får hjelp til det av andre familiemedlemmer. Vi har blant annet en del spillere som bor på hybel, sa Andersen.

Også Sandefjord ble berørt ved at helgens kamp mot Odd måtte utsettes, men de kan spille den oppsatte kampen hjemme mot Mjøndalen 16. mai.

(©NTB)

Flere nyheter: