reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Tidligere president Barack Obama sier Joe Biden har gjort et solid valg av visepresidentkandidat i høstens valg. Kamala Harris blir første svarte kvinne noensinne i denne jobben. Foto: Alyssa Pointer / Atlanta Journal-Constitution via AP / NTB scanpix

Obama: Dette er en god dag for landet vårt

Tidligere president Barack Obama sier Joe Biden har truffet spikeren på hodet med valget av Kamala Harris som visepresidentkandidat i høstens valg.

Av NTB | 12.08.2020 00:02:45

Politikk: Harris blir den første svarte kvinne noensinne til å bekle den posten.

– Jeg har kjent senator Kamala Harris lenge. Hun er mer enn forberedt til jobben. Hun har brukt karrieren sin til å forsvare grunnloven vår og kjempe for folks rettigheter, skriver Obama i en uttalelse på Twitter.

Tirsdag ble det klart at Biden velger Harris til sin visepresidentkandidat i høstens presidentvalg. Harris ble raskt en av favorittene til å bli Bidens makker etter at hennes egen valgkamp endte. Hun er senator og kommer fra California.

Obama skriver videre at Biden nå har en ideell partner til å hjelpe ham i å takle de utfordringene som USA står overfor akkurat nå og i årene som kommer.

– Dette er en god dag for landet vår. Nå, la oss vinne dette, oppfordrer den tidligere presidenten.

(©NTB)

Flere nyheter: