reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Ståle Solbakken så sitt FC København spille 2-2 mot OB i fredagens treningskamp som er ledd av oppkjøringen før sesongen i dansk superliga starter igjen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

OB-trenerens lobb snøt Solbakkens lag for seier

En lekker lobb fra OBs 40-årige hjelpetrener Henrik Hansen snøt Ståle Solbakkens FC København for seier i fredagens treningskamp, som endte 2-2.

Av NTB | 22.05.2020 17:47:51

Sport: Hansen ble sendt innpå fordi alle reservene var benyttet da Moses Opondo måtte ut, og fem minutter senere vant han en duell på 16-meterstreken og vippet ballen i en høy bue over keeper Karl-Johan Johnsson. Målet var kampens høydepunkt.

Sten Grytebust voktet FCK-målet i første omgang og holdt nullen. Laget ledet 2-0 halvveis etter mål av Mohamed Daramy og Pep Biel. Solbakken byttet alle 11 mann ved pause, og nevnte Opondo reduserte før Hansen utlignet i det 87. minutt.

Sander Svendsen startet for OB, men ble byttet ut ved pause i Parken. Gjestene gjorde 13 bytter totalt.

– Vi har trent sammen i halvannen uke, og den fysiske formen er utmerket, men det var tydelig at vi mangler kamptrening. Det er 10 dager igjen til vi skal spille superliga, og vi må bruke dem godt på treningsfeltet, sa Solbakken til FCKs nettsted.

– Heldigvis har vi også en treningskamp tirsdag (mot Sønderjyske).

For FCK fortsetter serien 1. juni med bortekamp mot Lyngby. OB gjester AGF samme dag.

(©NTB)

Flere nyheter: