reklame for Sheiken Bowling
Menu
Mats Zuccarellos lag har fått en tung start på sesongen. Foto: Abbie Parr, AP / NTB

Nytt Wild-tap – Zuccarello håper bunnen er nådd

Ishockeylaget Minnesota Wild står med kun én seier på de første fem kampene i NHL. Mats Zuccarello ber om at den verste sesongfasen allerede er over.

Av NTB | 23.10.2022 09:11:01

Sport: Minnesota Wild har sluppet inn hele 27 mål så langt i høst. I NHL er det kun Los Angeles Kings som har fått flere baklengs enn Zuccarellos lag hittil i høst.

– Vi har vært for dårlige i egen sone. Vi slipper inn for mye mål. Det jobber vi med hver dag med å forbedre. Det har ikke sittet helt ennå, sier Zuccarello til NTB.

Han er allerede oppe i fire mål og seks assist denne sesongen.

– Vi er ikke fornøyd med starten, men det går opp og ned i en sesong. Så får vi håpe at det her er den verste perioden av sesongen.

Fortsatt er det 77 kamper igjen i grunnspillet, men Zuccarello advarer om at laget ikke har råd til å havne for langt ned på tabellen hvis det skal nå målet om sluttspillplass neste vår.

På grunn av mangel på rom under lønnstaket måtte Minnesota kvitte seg med en av lagets storspillere i Kevin Fiala i sommer. Nå må laget satse på at flere unge spillere kan ta steget opp og bidra.

– Vi er et yngre lag og har mistet noen spillere, men det er ikke noen unnskyldning det. Vi møter gode lag, og de har vært bedre enn oss rett og slett, sier Zuccarello.

Zuccarello så likevel flere lyspunkter i lørdagens oppgjør mot Boston Bruins. Minnesota kom tilbake fra å ligge under 1-3 og reddet ett poeng da det sto 3-3 etter ordinær spilletid. I spilleforlengelsen ble det tap etter at Boston scoret i overtall da det gjensto ti sekunder før straffekonkurransen.

– Jeg synes vi kjemper bra og kommer til skudd og jobber for hverandre. VI har kommet en lang vei fra den første kampen, sier Zuccarello.

– Det går fort i den ligaen her, og hvis man taper noen kamper, så er man plutselig langt bak. Så det gjelder å ikke tape for mange. Det er for gode lag til at man kan spille halvveis hockey. Du må gi 100 prosent hele tiden, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: