Menu
Dejana Stefanovic og Vålerenga gikk på sitt annet strake tap lørdag etter å ha åpnet sesongen med seks strake seire. Her fra en tidligere kamp mot Kolbotn. Foto: Annika Byrde / NTB

Nytt tap for Vålerenga – fikk bank av Sandviken

Vålerenga håpet å slå tilbake mot Sandviken i et nytt toppoppgjør i Toppserien lørdag, men må reise hjem til Oslo med 0-3-tap i bagasjen.

Av NTB | 10.07.2021 17:09:00

Sport: Det var duket for toppkamp i Bergen da ubeseirede Sandviken tok imot Vålerenga, som fikk årets første poengtap i 1-2-nederlaget mot Rosenborg forrige runde. Med en knallsterk 3-0-seier for Sandviken, truer de Rosenborg på toppen av tabellen.

Begge lag var nær ved å score i løpet av den første halvtimen, og da kampen akkurat hadde bikket 30 minutter satt åpningsmålet fra Sandviken, takket være tidligere Lyn-spiller Vilde Hasund.

Like etter pause doblet hjemmelaget ledelsen da Guro Bergsvand var sterkest i feltet på en dødball og headet inn 2-0. Etter 68 minutters spill fikk Sandviken straffespark, som Marte Bratberg Lund omsatte i mål.

Med tap for annen kamp på rad sakker Vålerenga akterut i forsøket på å gjenta forrige sesongs seriegull. Nå ligger Oslo-laget på tredjeplass bak Sandviken og Rosenborg, à poeng med LSK Kvinner, som vant 2-1 over Kolbotn lørdag.

Avaldsnes vant 3-0 i bunnkampen mot Klepp, mens tidligere på dagen vant Arna-Bjørnar med samme sifre over Stabæk.

(©NTB)

Flere nyheter: