reklame for Sheiken Bowling
Menu
Elverum tapte på ny i mesterligaen onsdag. Arkivfoto: Geir Olsen / NTB

Nytt tap for Elverum i mesterligaen – ga storlag kamp

Elverum røk 24-27 for ungarske Szeged i Champions League-håndballen onsdag.

Av NTB | 02.03.2022 20:42:39

Sport: Det hjalp ikke for hjemmelaget at Sindre Heldal prikket inn sju scoringer på ti skuddforsøk i Terningen Arena. Tapet mot Aalborg i forrige uke ble avløst at et nytt mesterligatap.

Som mot det danske storlaget hang Elverum også onsdag godt med. Ved pause ledet gjestene 13-12. Etter pause rykket det ungarske laget ytterligere ifra.

Bence Bánhidi ble toppscorer for Szeged.

– Jeg synes vi lykkes med mye i dag. Spesielt defensivt er det kanskje den kampen så langt i år der vi har best kontroll på situasjonen, selv om vi er underlegne fysisk. Jeg synes vi løste det bra offensivt også og skapte en del sjanser, sa Elverum-trener Børge Lund til Viasat 4 etter kampen.

– Skal vi ta skalpen til disse lagene må vi prestere helt oppe i toppen, fortsatte han.

Onsdagens tap betyr at Elverum fortsatt har bare Zagreb og Mesjkov Brest bak seg på tabellen i mesterligaens gruppe A. Mannskapet til Børge Lund innehar dermed den siste plassen som gir plass i utslagsrundene.

Den kan Zagreb overta med seier mot Kiel torsdag. Sander Sagosen og lagkameratene i den tyske klubben må samtidig også vinne for å beholde et godt grep om én av de to plassene som gir plass direkte til kvartfinalene.

Elverum møter Vardar Skopje i sin neste og siste kamp i gruppespillet i mesterligaen.

(©NTB)

Flere nyheter: